Policajac iz ureda u policijskoj postaji krao paketiće heroina

ZAGREBAČKA je policija danas izvijestila o "nepodopštinama" jednog svog djelatnika, kojeg su uhvatili kako im iz ureda u policijskoj postaji krade zaplijenjene paketiće heroina.

Kako navode u PU zagrebačkoj, 39-godišnjeg policajca se tereti da je u subotu, 4. listopada ove godine, oko 16.15 sati, iz prostorija u kojima se vrši kriminalistička obrada, iz otvorene kase, uzeo jedan od paketića heroina, koji su prethodno oduzeti 28-godišnjaku kojeg je policija privela. Policajac je iz paketića uzeo manju količinu heroina, te ga je zamijenio drugom tvari, a potom je paketić vratio u kasu.

U nedjelju, 5. listopada, policajac je, na identičan način, iz istog ureda, ponovno uzeo manju količinu heroina i zamijenio ga drugom tvari.

Prema nalogu Županijskog suda u Zagrebu, izvršena je pretraga motocikla marke Aprilia Leonardo, koji se nalazi u vlasništvu 39-godišnjeg policajca. Tom je prilikom pronađena staklena bočica ispunjena s nekoliko mililitara heptanona.

Nakon dovršene kriminalističke obrade, policajac je, uz kaznenu prijavu, doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

I.M.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više