Policajac popio dvije šamarčine od ratoborne Sinjanke

DA NIJE lako biti prometni policajac uvjerila se prometna patrola MUP-a rano jutros u Sinju kada su zaustavili automobil Mitsubishi u kojem je bio vidno pijan 42-godišnji Petar S., te njegove dvije "ratoborne" sestre 31-godišnja Lucija te 25-godišnja Marija M.

Naime, kako stoji u policijskom izvješću policajac je zaustavio automobil oko 5 sati ujutro u Splitskoj ulici u Sinju, a Petar je tom prigodom odbio alkotestiranje. Isključen je iz prometa, no nedugo zatim patrola ga je opet uočila kako vozi automobil.

Čuvaj se sinjske ruke

"Nakon zaustavljanja, a prilikom policijskog postupanja, putnice u vozilu 31-godišnja Lucija i 25-godišnja Marija verbalno su napale policijske službenike, pri čemu su ih vrijeđale i omalovažavale, da bi u jednom trenutku jedna od njih udarila policijskog službenika", navodi se u izvješću.

Kako saznajemo udarac je bio šamar, a brza sestra uspjela je "opaliti" dva puta. Petar je priveden u policijsku stanicu dok se ne otrijezni, a privedene su i ratoborne sestre koje će dobiti prijavu zbog vrijeđanja policajaca te zbog "sprječavanja policajca u obavljanju službene dužnosti".

U izvješću stoji kako nakon "vrućih šamara" nije bilo sredstava prisile kada su sestre i pijanog brata priveli u Policijsku stanicu.

M.M.
Foto:Index (Arhiva)

Pročitajte više