Policija ispitala Mirjanu Pukanić u sigurnoj kući?

POLICIJA je danas u sigurnoj kući ispitivala suprugu Ive Pukanića, Mirjanu Pukanić, doznaje Jutarnji list. Potvrdu ove informacije pokušali smo dobiti od Sanje Sarnavke, preko koje je Mirjana Pukanić proteklih mjeseci komunicirala s javnošću, ali ona o tome ništa nije znala.

"Čula sam se s Mirjanom prije pola sata, ali nije mi rekla da ju je policija ispitivala", rekla nam je Sarnavka, ali dodala kako je ipak moguće da je Mirjana Pukanić razgovarala s policijom, no vjerojatno u tom razgovoru nije rečeno ništa značajno s obzirom da joj ga uopće nije spomenula. Prema izvorima Jutarnjeg lista, Pukanićeva supruga, koja je protiv njega pokrenula brakorazvodnu parnicu, zbog izjave Stjepana Mesića cijelu noć nije mogla spavati. Osobe koje su joj bliske smatraju kako je Mirjani Pukanić predsjednik Mesić tvrdnjom da bi je policija trebala ispitati "stavio metu na čelo". Mirjana je Pukanić ranije poručila kako je spremna pristati na svaku vrstu ispitivanja, pa tako i na poligrafsko, ali smatra kako je neprimjereno da Mesić preko medija policiji govori kako da rade svoj posao.

Mirjana Pukanić proteklih šest mjeseci živi u sigurnoj kući, a odmah nakon ubojstva njenog supruga dobila je i policijsku zaštitu. Kaže kako ju je Pukanićeva smrt teško pogodila, ali na sprovod ipak neće otići "jer bi to bilo licemjerno".

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više