Splitska policija istražuje glasinu o vatrenom obračunu redara

Foto: Google Street View

SPLITSKA policija dva dana istražuje glasinu da je Vedran Vujević hicima iz pištolja ranio Lea Paurevića. Zasad se nije utvrdilo ništa takvo.

Događaj se navodno zbio prije dvije večeri na ulazu u garažu trgovačkog centra Joker. Redari Vujević i Paurević nekoć su bili dobri prijatelji, ali već neko vrijeme odnosi su prilično zategnuti. Prema pričama koje kruže Splitom i okolicom, došlo je do verbalnog sukoba, a onda je navodno Paurević udario Vujevića pa se ovaj mašio pištolja i zapucao.

Paurević policiji sve demantirao, Vujevića jučer policija nije pronašla

Prema nekim verzijama, meci su završili u Paurevićevom automobilu, no policija ga nije pregledala jer im je on ustvrdio da nikakvog obračuna nije bilo. Paurević je policiji sve demantirao, pregledali su ga, nema nikakvih ozljeda. Vujevića jučer nisu uspjeli pronaći. Pregledali su snimke video nadzora, garažu Jokera, ali zasad nisu našli ništa što bi potvrdilo priču. 

Vujević je u svibnju osuđen na 18 mjeseci zatvora zbog ranjavanja Marka Tomasovića i Gordana Jukića. Zapucao je na njih pred stanom na Žnjanu kada su došli popričati o incidentu koji je napravio u klubu Moon. Sudac Slavko Lozina nije prihvatio stav optužbe da se radi o pokušaju ubojstva. 

Vujeviću je prije tri godine izgorio terenac BMW X6. Utvrdilo se da je potpaljen, ali ne i tko ga je zapalio.

Pročitajte više