Policija kod podravskog dilera pronašla drogu, sredstva za doping, pušku i zolju

Foto: PU koprivničko-križevačka

MUŠKARAC s đurđevačkog područja osumnjičen je za dilanje marihuane, hašiša i amfetamina, a neovlašteno je posjedovao i oružje.

Sumnja se da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Kod njega pronađeni droga, tvari zabranjene u sportu i oružje

Sumnja se da je 34-godišnjak od travnja prošle godine u više navrata neovlašteno prodavao i davao na uživanje drogu marihuanu i amfetamin drugim osobama.

Policija je izvijestila da se sumnja da je muškarac neovlašteno posjedovao tvari zabranjene u sportu radi daljnje prodaje te neovlašteno posjedovao dijelove vojnog oružja, dok zračno oružje nije u roku prijavio nadležnom tijelu.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga kuće, drugih prostorija i osobnog automobila koje koristi osumnjičeni te je pronađeno i oduzeto 5.25 grama droge marihuane, 4.75 grama amfetamina, 1.16 grama droge hašiš, 13 ampula koje sadrže tvari zabranjene u sportu, 37 komada raznih tableta i digitalna vaga.

Također, pronađeni su i oduzeti tijelo ručne bombe, tijelo ručnog raketnog bacača i zračna puška. Protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu kao i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Muškarac je predan pritvorskom nadzorniku.

 

Pročitajte više