Policija objavila što se dogodilo u studentskom domu: "Nije bilo upada BBB-a"

Foto: Robert Anic/PIXSELL

POLICIJA je jučer u večernjim satima intervenirala u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu.

Premda se kasno sinoć pojavila informacija kako je grupa Bad Blue Boysa nedugo nakon utakmice Dinamo - Hajduk upala u paviljone studentskog doma i fizički napala dio studenata, policija je to demantirala.

"Prije, za vrijeme i poslije odigravanja utakmice, policijski su službenici bili raspoređeni na više lokacija na području grada s ciljem preventivnog djelovanja te su tako ujedno bili raspoređeni i u zoni studentskog doma u Jarunskoj ulici", piše policija.

"U 22.05 sati, više od dva sata nakon odigrane utakmice, prema prijavi oštećenika koji se obratio policijskim službenicima, u krugu studentskog doma došlo je do fizičkog napada najvjerojatnije od strane dvije osobe na 20-godišnjaka koji je lakše ozlijeđen", piše policija.

"Do sada prikupljenim saznanjima kroz kriminalističko istraživanje i obavljenim razgovorom s oštećenim zasad se događaj ne može nedvojbeno dovesti u vezu s tzv. navijačkim nasiljem odnosno s odigravanjem utakmice kao niti s određenom navijačkom skupinom", piše policija.

"Napominjemo da nasilnog ulaska većeg broja osoba u navedeni objekt nije bilo, pogotovo slijedom činjenica da su policijski službenici preventivno bili  prisutni u blizini i ranije te pratili sva događanja", dodaju.

Pročitajte više

 

Pročitajte više