BOMBA U ZAGREBU

Policija objavila što je jučer eksplodiralo u Zagrebu

Foto: Matija Habljak/Pixsell

ZAGREBAČKA policija izvijestila je da je u Domagojevoj ulici jučer eksplodirala "neutvrđena improvizirana eksplozivna naprava" postavljena kod vrata terase ugostiteljskog objekta.

Prema policijskim podacima nepoznati je počinitelj sa zapadne strane vrata terase ugostiteljskog objekta postavio neutvrđenu improviziranu eksplozivnu napravu te je aktivirao uslijed čega je oštećeno nekoliko stakala na stanovima i poslovnim objektima.

Oštećeni su i parkirani Mercedes 220D zagrebačkih registracija koji koristi 35-godišnjakinja, Opel Corsa u vlasništvu 41-godišnjaka i Suzuki Splash u vlasništvu 53-godišnjaka.

Materijalna šteta zasad nije utvrđena, kažu u policiji.

Kalinić: Prve informacije govore o krim miljeu

"To je bio sukob u kafiću oko tuluma koji je trajao do kasno u noć. Oko tog kafića je bilo i prije problema. Prve informacije su dolazile da to ima veze s krim miljeom, ali to bi policija trebala utvrditi, a pitanje je hoće li utvrditi i kada će utvrditi", rekao je Kalinić jučer za N1.

Žestoko je kritizirao policiju. 

"Policija bi napokon trebala početi raditi svoj posao"

"Policija bi napokon u Gradu Zagrebu i u cijeloj Hrvatskoj trebala početi raditi onaj posao koji joj je propisan kao njezina osnovna djelatnost. No činjenica je da u zadnjih 10-15 godina hrvatska policija sve ono što se događa promatra sa strane", kazao je šef Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama. 

Podsjetimo, u eksploziji su razbijeni prozori na prvom katu zgrade preko puta one u kojoj se nalazi kafić u Domagojevoj ulici. Osim toga, nastala je šteta na nekoliko auta.

Pročitajte više