Policija objavila: Žrtvi "Daruvarca" ubojstvom je prijetio maloljetnik

Foto: Dino Stanin/PIXSELL, Index

POLICIJA je jutros uhitila osobu koja je prijetila Loreni Gurlici, žrtvi koju je brutalno premlatio Darko Kovačević "Daruvarac". 

Na press konferenciji održanoj u Policijskoj upravi zadarskoj načelnik krim policije Boro Mršić otkrio je da je Loreni i njezinoj obitelji preko Instagrama prijetio maloljetnik. 

Prijetnje poslao maloljetnik star 17 godina

"Maloljetnik star 17 godina priveden je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje putem društvenih mreža. U tijeku su izvidi tijekom kojih ćemo utvrditi činjenice", rekao je šef zadarske krim policije. 

Upitan je li maloljetnik povezan s Darkom Kovačevićem Daruvarcem, Mršić kaže kako policija do sada nije utvrdila povezanost maloljetnika s bilo kojim počiniteljem drugih kaznenih djela.

"Po zaprimljenoj prijavi policija je poduzela sve aktivnosti u svezi zaštite obitelji. I dalje ćemo poduzimati takve radnje", kazao je Mršić.

Podsjetimo, Daruvarčeva žrtva jučer poslijepodne primila je prijetnje smrću preko Instagrama. Prijetnja se odnosila na nju, njenu sestru i majku. 

Jeziva prijetnja na Instagramu

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije 'živčani slom'. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz", stoji u objavi.

 

Lorena i njena majka na policiji zbog prijetnji

Nakon što je Lorena primila prijetnju, ona i njena majka Ana Gurlica otišle su na policiju.

"Da, primamo prijetnje. Upravo sam na policiji", rekla je kratko za Index vidno uznemirena majka Daruvarčeve žrtve.

Indexu su iz zadarske policije sinoć potvrdili da su Lorena i njezina majka podnijele kaznenu prijavu u policiji. 

Policajci rade na zaprimanju kaznene prijave zbog prijetnji, nakon čega će uslijediti policijski izvidi. 

 

Pročitajte više