Policija privela čovjeka koji je Loreni napisao da će biti ubijena

Foto: Dino Stanin/PIXSELL, Index

KAKO su Indexu kratko potvrdili iz PU zadarske, privedena je osoba koja je prijetila putem društvenih mreža. Radi se o prijetnjama koje je osoba uputila Loreni, žrtvi Darka Kovačevića Daruvarca.

"U policijske prostorije privodi se osoba koja se dovodi u vezu s prijetnjama upućenim preko društvenih mreža", rečeno je Indexu iz policije.

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena"

Podsjetimo, Ana Gurlica, Lorenina majka, na Facebooku je jučer objavila novu prijetnju koju je, kako nam je potvrdila u kratkom razgovoru, dobila njena kći.

Daruvarčeva žrtva i njena majka podnijele su kaznene prijave u prostorijama policije, potvrđeno je Indexu iz zadarske policije.

Prijetnja je Loreni stigla jučer nešto prije 18 sati na Instagramu.

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije 'živčani slom'. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz", stoji u objavi.

Daruvarac je od nedjelje slobodan čovjek

Podsjetimo, Daruvarac je na Općinskom sudu u Zadru 10. siječnja proglašen krivim za prijetnje i brutalno premlaćivanje Lorene, a u nedjelju 10. veljače bit će pušten na slobodu.

Budući da je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, Daruvarac do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najviše mjesec dana, odnosno šestinu istražnog zatvora koja završava u nedjelju.

Pročitajte više