Policijski inspektor Bogdanović pred sutkinjom porekao silovanja

POLICIJSKI inspektor MUP-ovog Odsjeka za potrage Novica Bogdanović pred istražnom sutkinjom Amandom Snoj pet je sati detaljno odgovarao na pitanja sutkinje kojoj je porekao tvrdnje 23-godišnje Ivane M. o tome kako ju je višestruko silovao.

Kako piše Jutarnji list, Bogdanović je nakon višesatnog ispitivanja pušten na slobodu, a sutkinja Snoj danas bi trebala odlučiti hoće li zatražiti Bogdanovićevo pritvaranje i pokretanje postupka.

Inspektor, koji inače radi na spomenutom Odsjeku policijskog Odjela za kriminalne evidencije, ostao je na svome radnom mjestu, a njegovo jučerašnje svjedočenje proglašeno je tajnim.

Inspektorovi odvjetnici Ivica Mazalin i Darko Maržić rekli su novinarima Jutarnjeg lista kako ne smiju govoriti o iskazu svoga klijenta, jer ga je sutkinja Snoj proglasila tajnim, no list neslužbeno doznaje kako je Bogdanić, porekavši optužbe za silovanje, rekao da je sa 23-godišnjakinjom bio u intimnoj vezi.

Navodno je potvrdio da je s Ivanom imao spolne odnose, ali da niti jedan nije bio pod prisilom.

Prema njegovim riječima, djevojka ne samo da se nije protivila odnosima, nego je i sama, kroz poljupce, milovanje i izražavanje svojih želja davala poticaje da do odnosa dođe.

Bogdanović je rekao da ga je 23-godišnjakinja lažno prijavila za silovanje i zlostavljanje zbog financijskih problema, te zbog činjenice da mu duguje 70.000 kuna.

Pročitajte više