Policijski službenik pregazio muškarca u Trogiru

KAKO doznajemo od glasnogovornice policijske uprave Splitsko-dalmatinske noćas su se na tom području dogodile dvije nesreće u kojima su poginula dva muškarca.

Sinoć nešto prije ponoći na ulazu u Trogir policijski službenik koji je bio na zadatku svojim osobnim automobilom oborio je 67-godišnjeg pješaka koji je van obilježenog pješačkog prijelaza prelazio cestu. 

Od težine ozljeda pješak je preminuo na putu do kliničke bolnice. Očevid su izvršili službenici Policijske postaje Trogir, a tijelo pokojnika po nalogu istražnog suca prevezeno je na odjel patologije na obdukciju.

Jutros u 7.15 sati uz kolnik D8 u Kaštel Novom pronađen je mrtav muškarac, na kojega je naletio zasad nepoznati osobni automobil.

No iz splitske policije doznajemo kako imaju saznanja o vozilu kao i o osobi koja je njime upravljala. Radi se o mlađoj muškoj osobi za koju se sumnja da je nakon što je oborila pješaka automobilom pobjegla s mjesta nesreće.

Zbog nesreće promet je na tom dijelu ceste, na Jadranskoj magistrali (D8) između Kaštel Starog i Kaštel Štafilića, prekinut pa se preusmjerava na staru kaštelansku cestu.

A.H.

Pročitajte više