Političari, suci i policajci - dužnici ubijenog Vujčića?

NAKON ubojstva Gojka Vujčića, stanovnici Makarske strijepe zbog njegove knjige dugova.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Makarani su u strahu zbog toga što bi se moglo otkriti tko su bili dužnici ubijenog kamatara. U četvrtak je pritvoren 29-godišnji Milan Nikolić zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu Gojka Vujčića.

Prema pisanju lista, među dužnicima su poznati i političari, suci i policajci. Sumnja se da je motiv ubojstva bio novac.

Nikolić, je navodno, pao na detektoru laži, a "Slobodna" piše kako ga je odalo i ogrebano lice, a koža je pronađena pod noktima ubijenog Vujčića.

Osumnjičeni Nikolić, na čijem je vjenčanju bio Vujčić sa svojom je suprugom bio na njegovu pogrebu, kupio mu cvijeće i platio misu zadušnicu, piše list.

Podsjetimo, prošlog tjedna je na plaži kod Tučepa pronađeno mrtvo tijelo 54-godišnjeg Vujčića. Tragovi na mjestu ubojstva upućivali su na to da je Vujčić preživio pucnjeve jer su na stijenama, nedaleko gdje je pronađeno njegovo mrtvo tijelo, bili vidljivi tragovi krvi, što je upućivalo na to da je on nakon pucnjave i pada u 11 metara duboku provaliju još bio živ.

Vujčić je bio vlasnik mjenjačnice, a bavio se posuđivanjem novca.

Pročitajte više