Potraga se nastavlja: Nova "viđenja" Madeleine McCann prijavilo 30 ljudi

NAKON što su se na dvogodišnjicu nestanka malene Madeleine McCann njezini roditelji pojavili u emisiji Oprah Winfrey privatnim istražiteljima se javilo čak 30 osoba koji sumnjaju da su vidjeli djevojčicu.

Na stranici posvećenoj potrazi za Madeleine tisuće ljudi su još prijavili neke svoje sumnje. "Svi pozivi se provjeravaju i sve dok još ima i malo nade svi će tragovi biti provjereni", rekao je glasnogovornik obitelji McCann, Clarence Mitchell. Dvoje bivših britanskih detektiva sada rade na istrazi oko tih novih tragova. Mjesta njezinog navodnog "viđenja" prijavljena su u Južnoj i Sjevernoj Americi te u Europi.

Njezini roditelji, Kate i Gerry McCann doletjeli su u SAD kako bi obilježili drugu godišnjicu njezina nestanka. Posjetili su i Nacionalni centar za nestalu i zlostavljanu djecu u Washingtonu gdje su im stručnjaci izradili sliku njihove kćer u dobi od šest godina. Madeleine McCann je navodno oteta u Portugalu prije dvije godine, a potragu za njom već dvije godine budno prate svi svjetski mediji.

I.Kri.
Foto: AFP

Pročitajte više