Potresne naslovnice sutrašnjih novina u Srbiji

Foto: Index

SRBIJU i regiju zgrozio je stravičan masakr u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj je 13-godišnji dječak jutros usmrtio osmero školskih kolega i portira, a ozlijedio još šestero učenika i jednu nastavnicu.

Jedna od ranjenih učenica je i dalje u kritičnom stanju i ima prostrjelne rane glave. Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Milika Ašanin večeras je rekao da se nastavnica, koja je također bila u teškom stanju, polako budi. 

Masovni ubojica je 13-godišnji K.K. On je, kako je u svom obraćanju javnosti rekao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, smješten na posebnom dijelu klinike za neuropsihijatriju. Neće kazneno odgovarati za masakr jer nije napunio 14 godina.

Uhićeni su napadačevi otac i majka. Otac ga je u tri navrata vodio streljanu gdje je dječak vježbao pucanje. Kako je kazao Vučić, nakon napada na mjestu masakra pronađeno je 57 čahura, šest metaka i četiri okvira. 

Potresne naslovnice

Većina sutrašnjih naslovnica srpskih medija potresna je. Uglavnom su potpuno posvećene strašnom masakru, crno-bijele, bez pretjeranog senzacionalizma, s naslovima poput "Masovno ubojstvo u školi, Srbija u šoku i u suzama", "Srbija tuguje za ubijenom djecom", "Najcrnji dan u Srbiji"...

No ima i ovakvih naslovnica. 

Pročitajte više