Predao se bivši boksač koji je premlatio djevojku u splitskom klubu

Ilustracija: Ivo Cagalj/PIXSELL

PREDAO se 29-godišnji Toni Višić, redar i bivši boksač koji je u Splitu, na izlazu iz noćnog kluba, u petak oko 6 sati ujutro premlatio 20-godišnju djevojku. 

Djevojka je primljena u splitsku bolnicu s teškim ozljedama glave, višestrukim prijelomima vilice i teškim ozljedama oka i operirana je.

S odvjetnikom ušetao u policiju

Višić je s odvjetnikom jutros ušetao u splitsku policiju. 

"Predao se jutros, jutros smo se pojavili tamo, obavili razgovore, nakon toga će policija odlučiti hoće li ga privoditi u Općinsko državno odvjetništvo, a prema mom iskustvu hoće. Ne znam još kvalifikaciju djela za koje će prijaviti mog branjenika, no pretpostavljam da bi to moglo biti nanošenje teške tjelesne ozljede", rekao je za Index Višićev odvjetnik Vinko Gulišija. 

U policiji je u tijeku ispitivanje i krim-obrada 29-godišnjeg nasilnika. 

Splitska je policijka Indexu potvrdila da im se Višić jutros predao. 

"29-godišnjak je jutros pristupio u službene prostorije. Uhićen je zbog sumnje u počinjenje teške tjelesne ozljede. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", poručili su za Index iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. 

Tvrdi da je djevojku udario u afektu i da je nije cipelario

Kako neslužbeno doznajemo, Višić ne opovrgava da je djevojku udario u glavu, no tvrdi da je to napravio u afektu, nakon što je ona zamahnula prema njemu. Tvrdi i da nije istina da ju je udarao dok je bila na podu. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, napadnuta djevojka je u klubu "Central" bila s rođakinjom. Na odlasku iz kluba ju je 29-godišnji Toni Višić, bivši juniorski boksački prvak u WBC kategoriji koji u tom klubu radi kao zaštitar, uhvatio za stražnjicu pred posjetiteljima nakon čega ga je ona odgurnula i napustila objekt.

Premlatio ju je jer su ga konobari zezali kada ga je odbila?!

Međutim, prema pisanju Slobodne Dalmacije, osoblje je Višića nastavilo zafrkavati zbog reakcije mlade djevojke pa je izašao za njom, udario je šakom u glavu te nastavio udarati i kad je pala na pod.

Prijatelji pretučene djevojke tvrde da nitko od osoblja kluba nije stao u njenu zaštitu.
 

Pročitajte više