Predsjednik Crvene zvezde: Kolinda se nije ispričala

Screenshot: N1, Foto: Dalmatinski portal

SUBOTNJI napad na igrače vaterpolo kluba Crvene zvezde na splitskoj rivi još uvijek je glavna tema u Srbiji. Jutros je o tome govorio Nebojša Čović, direktor kluba.

Među ostalim, on je prozvao Kolindu da se, kako on smatra, nije ispričala.

"Gdje je kraj ako je gradonačelnik Splita ranije rekao da Srbi trebaju znati gdje im je mjesto.

Što očekivati kada sinoć na utakmici Torcida daje podršku ovim idiotima. Idiota ima mnogo više. Što da kažemo za njihovog poslanika, interesantnog prezimena Pauk? Napravljeni su propusti u osiguranju igrača. Hrvatski i svi političari u regiji trebaju se pitati gdje ovo vodi, revizija povijesti.

Ne mislim da je problem da se netko u Beogradu šeta u trenirci Dinama, Cibone", rekao je Nebojša Čović

"Ali ne treba biti problem da se šeta i u trenirci Zvezde tamo. Oni imaju halucinaciju oko Zvezde. Što bi se dogodilo Kralju da se ovaj s nožem nije sapleo i samo ga zakačio po nozi. Sada je na djelu zamjena teza, ovo je teško kazneno djelo, pokušaj linča.

Izjava predsjednice Hrvatske ne sadrži ispriku. Ne treba ostati gluh i nijem ako krenu neke konstrukcije. Pa jesmo krivi što smo živi? Pratit ćemo situaciju, a momci neka se okrenu sportu sada. Znam da će sada biti raznih priča, a s bolesnicima je teško", rekao je Čović.

Podsjetimo, Kolinda je kazala kako osuđuje huliganski napad.

"Huliganstvo je pošast suprotna idealima sporta, a svako nasilje neprihvatljivo. Zahvaljujem građanima Splita koji su danas odmah stali u obranu tih vrijednosti", objavila je Kolinda u subotu na Twitteru.

Pročitajte više