Predstavljen Getroov Online media centar

U SKLOPU svoje korporativne web stranice, Getro je danas predstavio i svoj Online media centar, dio weba namijenjen predstavnicima medija.

Motivi izrade Online media centra Getroovog PR-a su dodatno olakšati medijima pristup svim relevantim informacijama, u ovom slučaju putem weba, što informacije čini non-stop dostupnima. Time Getro želi naglasiti svoju otvorenost prema medijima, pod sloganom "100% u službi medija" time dodatno potvrditi kooperativan odnos s novinarima.

Pristup Online media centru vrlo je jednostavan, preko linka na glavnom izborniku početne korporativne web stranice, na adresi . Za pristup njegovim sadržajima, nije potrebno registriranje.

Online media centar nudi sadržaje poput novosti, objava za medije, izbora iz press clippinga, press kontakte, činjenice o tvrtki (osobna iskaznica tvrtke, vlasnička struktura, pokazatelji, management, sponzorstva i donacije, zaštita okoliša), te iscrpnu galeriju vizuala sa visoko-rezolucijskim fotografijama logotipa tvrtke, asortimana, prodajnih centara, raznih događanja, predstavnika managementa, itd.

Online media centar namijenjen je, kako predstavnicima medija koji prate sektor trgovine i gospodarstva, tako i onim novinarima koji se jednokratno ili vrlo rijetko susreću s poslovanjem Getroa.

Dio weba namijenjen novinarima djelo je Getroovih internih resursa (odjel Odnosa s javnošću i webmastera Getroa), koji će ga i u budućnosti nastaviti razvijati i prilagođavati sukladno željama i potrebama predstavnika medija. Osim toga, centar će se redovito upotpunjavati najsvježijim vijestima, kako bi novinarima predstavljao pouzdan izvor informacija.

Uz već navedene razloge stvaranja ovog centra, Getro teži k tome da, kroz konstantnu edukaciju novinara, utječe na povećavanje točnosti informacija iznesenih u medijima i reduciranju netočnih podataka o poslovanju i managementu tvrtke.

Kroz vrlo moderan dizajn i duhovite citate na temu medija, Getro je želio svoj Online media centar napraviti što atraktivnijim i zanimljivijim za sve novinare koji će ga koristiti.

Pročitajte više