KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Prekida se nastava i na Policijskoj akademiji

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

OD ponedjeljka, 16. ožujka, na 14 dana na Policijskoj akademiji se zbog nastale epidemiološke situacije otkazuju svi oblici nastave i domskog smještaja.

Isto tako, do daljnjega se odgađaju seminari, tečajevi i ostali oblici stručnog usavršavanja.

"Obavještavamo polaznike Policijske škole Josip Jović i redovne studente Visoke policijske škole da će se nastava od ponedjeljka, 16. ožujka održavati online preko sustava e-obrazovanja. Svi detalji korištenja sustava e-obrazovanja bit će objavljeni u ponedjeljak, 16. ožujka na web stranicama Policijske akademije i e-obrazovanja. Sve nove obavijesti vezano za održavanje nastave bit će redovito objavljivane na web stranicama Policijske akademije", priopćeno je iz Akademije.

Nastava za izvanredne studente stručnog studija Kriminalistika i specijalističkog diplomskog stručnog studija Kriminalistika koja je prema rasporedu bila predviđena idući tjedan od 16. do 20. ožujka se odgađa. O novom terminu održavanja tog seminarskog tjedna bit će naknadno obaviješteni.

"Upozoravamo sve djelatnike, polaznike Policijske škole Josip Jović i studente Visoke policijske škole koji su u posljednja dva tjedna bili u inozemstvu, da su dužni o tome obavijestiti epidemiološku službu i svoje nadređene te se pridržavati svih uputa koje dobiju od stručnih službi", naglasili su iz Akademije.

Pročitajte više