Preko reda se cijepio i Zoran Gobac

Foto: FaH

ZORAN GOBAC, dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, cijepio se preko reda.

Gobac je već u listopadu prebolio koronu, ali se prije mjesec dana cijepio u jednoj zagrebačkoj bolnici. potvrdio je danas Indexu. 

U tome ne vidi ništa loše.

"Nisam se cijepio preko reda, već od viška cjepiva. U to vrijeme nitko se nije ni htio cijepiti, zar smo cjepivo trebali baciti? Imam visoki tlak, dijabetičar sam i spadam u visokorizičnu skupinu. Zar bih trebao pustiti da me opet ulovi korona?", rekao nam je Gobac koji će za nekoliko dana napuniti 64 godine. 

Dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza i član Upravnog odbora tog Saveza tvrdi da je prebolio teški oblik korone te da ima velike zdravstvene posljedice. U razgovoru nam je ponovio da su tvrdnje o cijepljenju preko reda - priče za malu djecu.

"Kronični sam bolesnik, plaćam zdravstveno osiguranje kao i naši saborski zastupnici i ne vidim razlog da me se sada razapinje. To su gluposti. Nije bilo preko reda, već je ostalo cjepiva", rekao je Gobac, ali nije želio govoriti o detaljima niti je odgovorio na upit je li uz njega cjepivo primio još netko iz HRS-a.

Popis cijepljenih preko reda svakim danom postaje sve duži

Zoran Gobac tako je samo posljednji u nizu otkrivenih slučajeva cijepljenja preko reda u Hrvatskoj. Podsjetimo, ranije se otkrilo da su preko reda cijepljeni zagrebački rektor Damir Boras i njegova supruga te predsjednik parazitske Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

Danas je i Alemka Markotić priznala da je kao šefica zagrebačke Zarazne klinike cijepila majku preko reda. Jutarnji dodaje da se ovom popisu pridružio i političar i poduzetnik iz Metkovića Stipo Gabrić Jambo. Još se nije očitovao o toj informaciji. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više