Varaždinka koja je ubila bivšeg dečka tvrdi da ju je pokušao silovati, poznanici: "Ona je tempirana bomba"

Foto: Varaždinski.hr

VARAŽDINSKOG bajkera Nikolu Tureka ubola je nožem u vrat, u noći s 14. na 15. lipnja, njegova bivša djevojka Nuša Bunić. Od posljedica je preminuo prije dva dana.

>> Umro varaždinski bajker kojeg je bivša djevojka ubola nožem u vrat

Razlog zbog kojeg je Nuša Bunić napala omiljenog varaždinskog bajkera dosad nije poznat. Policiji je Nuša Bunić, piše Varaždinski.hr, ispričala da je Nikolu ubola u samoobrani, a protiv njega je podnijela i kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

Pokušaj silovanja

"Klijentica nije iznosila obranu, ali mogu vam potvrditi da je podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja", rekao je odvjetnik Nuše Bunić Domagoj Krpina.

Stručnjaci kažu da se pokušaj silovanja ili silovanje može dokazati na dva načina: tragovima sperme ili ozljedama vagine.

Nuša Bunić se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, a protiv nje je službeno podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva, no djelo za koje se sumnjiči bit će, zbog smrti Nikole Tureka, prekvalificirano.

Problematična djevojka

Poznanici kažu da je bila problematična i prije nego što je ubila Tureka, a okidačem za njeno ponašanje smatraju smrt bivšeg dečka koji je prije tri godine umro od predoziranja. Poznanici su  ispričali da je bila problematična i tijekom školovanja u jednoj privatnoj gimnaziji.

"Nuša ima manjak samopouzdanja i opsesivno je ljubomorna. Voli živjeti na rubu, eksperimentirati, a mišljenja mijenja iz dana u dan. Ona je tempirana bomba", kaže njezin poznanik.

Stručnjaci kažu kako su brojni razlozi zbog kojih je Nuša Bunić mogla napasti Nikolu Tureka: od ovisnosti i psihičkih poremećaja do samoobrane.

Pročitajte više