Preminuo biciklist na kojega je naletio taksist, Taxi Cammeo ponudio pomoć obitelji

IZ TAXI CAMMEA stiglo je priopćenje kako im je javljeno da je biciklist koji je ozlijeđen u sudaru s njihovim taksistom preminuo.

"Za sada ne raspolažemo s više informacija od strane policije osim već izviještenog, čekamo daljnje izvještaje MUP-a, jer je očevid još uvijek u tijeku. Obitelji umrlog ponuđena je pomoć i izraženo saučešće zbog gubitka voljene osobe.", priopćio je Taxi Cammeo.

Podsjetimo, u noći s četvrtka na petak na 32-godišnjeg je gluhonijemog biciklista naletio 28-godišnjak Škodom Octaviom Taxi Cammea. Kako je priopćila policija biciklist se kretao spojnim kolnikom Jarunske ulice sa Savskom cestom u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja sa kolnikom Jarunske ulice, na lijevu bočnu stranu bicikla naletjela je Škoda koja se kretala Jarunskom ulicom zadržavajući smjer kretanja ravno. Od siline naleta 32-godišnji biciklist pao je na kolnik, dok je bicikl odbačen u smjeru sjevera.

Taxi Cammeo i tada je reagirao priopćenjem u kojem je stajalo kako je prema njihovim informacijama  biciklist izletio sa sporedne na glavnu ulicu te se izravno sudario s taksijem.

Pročitajte više