Pretučen Dario Zahora

NAPADAČ Dinama Dario Zahora pretučen je kasno sinoć nakon dolaska iz Rijeke nedaleko maksimirskog stadiona. Nakon što je dobio nogom u glavu, huligani su ga još nekoliko puta udarili, a zatim su pobjegli, javlja .

Zahoru su huligani presreli dok je na semaforu na Kennedyjevom trgu čekao da mu se upali zeleno svjetlo. Nekoliko huligana zaletilo se do njegovog auta otvorilo vrata, i Dinamovog nogometaša udarilo u glavu. Zahora je zadobio još nekoliko udaraca dok je ležao na suvozačevom sjedištu.

Zahora je već jednom bio napadnut i to ispred ulaza u vlastitu zgradu. Srećom, od nekoliko lakših udaraca nije zadobio nikakve ozbiljne ozljede.

Huligani već neko vrijeme batinama prijete igračima iz Maksimira, no čini se kako to nije nitko ozbiljno shvatio.

U listopadu su medijima poslali priopćenje nazvano 3xDOSTA u kojem kažu da je to posljednje mirno upozorenje.

“DOSTA nam je igračke nonšalancije i ponižavanja iz kola u kolo. Sada su poniženi barem djelomično za sve ono kako ponižavaju grb koji nose. Ovo je bilo posljednje mirno upozorenje. Tko se ne osjeća sposobnim braniti Dinamove boje neka sam traži ispisnicu, jer sljedeći korak će biti ozljeđivanje koje bi im moglo prekinuti nogometnu karijeru. “ – dio je pripćenje koje se odnosi na igrače.

Valjda će policija sada shvatiti ozbiljno prijetnje i nešto učiniti po tom pitanju. 

Pročitajte više