Pretučena kćer bivšeg suca: "Ubit ću te! Imam pištolj, ugurat ću ti cijev u usta"

DUBROVAČKA liječnica Lovorka Uglešić ispričala je kako ju je napao otac, ugledni bivši dubrovački sudac Lovor Uglešić, kod kojeg je došla nakon što ga cijeli život nije vidjela.

Uglešićeva je kazala da ju je otac, kada ju je vidio, prvo pitao što radi u njegovoj kući. To je bio prvi njezin dolazak u kuću bivšeg suca i poduzetnika, u 31. godini svog života. Odgovorila mu je da ju je zvala "njegova gospođa". Po njezinoj šutnji je liječnica shvatila da ona svome suprugu o pozivu ništa nije rekla, piše Večernji list. 

"Ubit ću te, imam pištolj"

Tada joj je otac rekao da ustane, a ona mu je odgovorila da je došla samo na pet minuta na poziv njegove žene. Zamolila ga je da ju barem pogleda u oči. Tada ju je otac počeo udarati šakom u glavu i, kada je pala, nastavio ju je mlatiti nogama. Nakon toga ju je počeo vući prema stepenicama.

"Ubit ću te, trebao sam te davno ubit! Imam pištolj, ugurat ću ti cijev u usta. Ubit ću te k’o pače i neću odgovarati jer si u mojoj kući", kazao joj je otac, nakon čega je ona uspjela pobjeći. Lovor Uglešić je ugledni bivši sudac, a sada je poduzetnik te utjecajni Dubrovčanin. Liječnica je oca do sada u svom životu vidjela samo jedanput kada je imala 18 godina.

Rekao joj da ne upisuje studij medicine u Hrvatskoj, jer neće uspjeti

Lovorka tvrdi da, kada je njezina majka zatrudnjela s njom, otac i djed su je nagovarali da pobaci, a kada nije htjela nastavili su s ucjenama da se nikada neće zaposliti u Dubrovniku. Lovorka kaže da ju je priznao sa devet godina, jer mu "nisu trebali nikakvi repovi kada je postao sudac". Kada ga je vidjela sa 18 godina, rekao joj je da ne pokušava upisati studij medicine u Hrvatskoj, jer neće uspjeti. I stvarno nije uspjela, ali je uspjela u Mostaru gdje je na kraju završila fakultet.

Prije dva mjeseca je upoznala polubrata koji ima 18 godina te koji ju je spojio sa svojom majkom. Ona ju je pozvala na ručak te dodala kako će pripremiti oca za susret. No, kada ju je Ugrešić počeo tuči, njegova supruga je pobjegla, a kasnije je na policiji svjedočila da je Lovorka došla nepozvana te napala oca od kojeg je tražila i novac. U policiji je Lovorka čak dobila i papir na kojem je pisalo da je ona kriva za sukob.

Pročitajte više