Pretučeni mladić iz Vinkovaca opet je u životnoj opasnosti

Screenshot: Google Street View

STANJE 21-godišnjaka koji je prošli tjedan pretučen u Vinkovcima jučer se pogoršalo.

U četvrtak smo pisali da je izvan životne opasnosti.

>> Pretučeni mladić izvan životne opasnosti, Domagoj Culej dobit će kaznenu prijavu

Liječnici poručili mladićevoj obitelji: Ne nadajte se mnogo

No, kako prenosi RTL, liječnici osječkog KBC-a mladića su dvaput operirali, a nakon druge operacije došlo je do komplikacija te je pretučeni mladić počeo povraćati uz zastajanje srca.

Obitelji su priopćili kako je mozak mladića jedno vrijeme ostao bez kisika te da je pitanje kakvo će biti njegovo stanje nakon druge operacije na glavi.

“Liječnici su njegovom ocu i stricu rekli da se ne nadaju mnogo", rekao je mladićev bratić.

U tučnjavi sudjelovao i sin Steve Culeja

U tučnjavi u kojoj je sudjelovalo 14 mladića 21-godišnjak iz Andrijaševaca zadobio je po život opasne ozljede, a 17-godišnjak iz Rokovca lakše. Za njihove ozljede osumnjičena su dvojica mladića koje je policija privela, no protiv svih 13 mladića koji su sudjelovali u tučnjavi bit će podignute kaznene prijave.

Podsjetimo, među njima je bio i Domagoj Culej, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika Steve Culeja.

Stevo Culej je za Index ispričao kako je sina sam odveo u policijsku postaju, a tamo su, kako kaže HDZ-ovac, utvrdili kako njegov sin nije imao nikakvog kontakta s ozlijeđenim mladićem.

"Moj sin nije imao kontakta s ozlijeđenom osobom"

"Onog trenutka kad ste me zvali, nisam se nalazio kod kuće. Kontaktirao sam sina, samoinicijativno ga uzeo za ruku i odveo ga u policiju. Tamo su u obradi imali druge i onda je on pričekao par sati da ga obrade. Iz snimke nadzorne kamere je utvrđeno da moj sin nije imao kontakta s ozlijeđenom osobom. Neki mediji su mog sina okarakterizirali kao čovjeka koji je mladića udario bocom i nastavio ga cipelariti na podu. Iznenađen sam što vi niste krenuli u harangu, kao inače", rekao je Culej.

"Bio je tu, vidio je kao i svi drugi. Mislim da će ovaj put sva šteta koja je nanesena meni i mojoj obitelji biti adekvatno naplaćena od svih učesnika medija", zaključio je Culej.

Policija će utvrditi i je li obračun bio dogovoren nakon prijašnjeg sukoba dijela mladića na kirvaju u Rokovcima.

Pročitajte više