Prgomet tvrdi da je pozvan na sastanak, MOST demantira: "Sam je slao poruke i sam se pozvao"

Foto: FAH

IAKO je Drago Prgomet nakon tajnog sastanka s premijerom Zoranom Milanovićem u stanu ministra Kotromanovića izbačen iz Nacionalnog vijeća MOST-a, te je rečeno da on neće više sudjelovati u pregovorima sa SDP-om i HDZ-om, Prgomet je na Facebooku objavio da će sudjelovati na sutrašnjem sastanku MOST-a.

"Na poziv kolega izabranih zastupnika sutra ću sudjelovati na zajedničkom sastanku saborskih zastupnika s političke platforme Most. Reforme te promjene političkih elita i njihovih načina upravljanja državom su prioriteti razgovora i temelj pregovora", napisao je na svom Facebooku Prgomet.

MOST demantira Prgometa

"Most nezavisnih lista održat će interni sastanak članova Nacionalnog vijeća Mosta nezavisnih lista, saborskih zastupnika i suradnika u nedjelju 21. studenoga u Hotelu Antunović s početkom u 10.00 sati. Predstavnici Mosta nezavisnih lista bit će dostupni za izjave u 16 sati. Prije početka sastanka neće biti izjava za medije.

Gospodin Drago Prgomet samoinicijativno je poslao poruke članovima Nacionalnog Vijeća i saborskim zastupnicima, te je sam sebe pozvao na sutrašnji sastanak Mosta nezavisnih lista.

Međutim, on se svojim nedavnim postupcima koji su bili potpuno neusuglašeni s Nacionalnim vijećem Mosta nezavisnih lista sam isključio iz tog tijela te je slijedom toga donesena odluka da će se s gospodinom Prgometom razgovarati tek nakon završetka pregovora. Drago Prgomet nažalost nastavlja nametati svoje stavove i postupke ostalim članovima Mosta, ali bez obzira na to Nacionalno vijeće i saborski zastupnici držat će se svoje odluke da ga saslušaju isključivo nakon završetka pregovora, iako gospodin Prgomet trenutačno postupa isključivo u skladu sa svojim osobnim potrebama, a ne interesima Mosta", demantirali su Prgometa iz MOST-a.

Pročitajte više