PRIJEMNI NA RIT CROATIA Uz stipendiju do američke diplome

Foto: PR foto

JOŠ TRAJU prijave za prijemni ispit na jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj. Prijemni ispit se ne plaća; sve što je potrebno je popuniti neobvezujući obrazac za prijavu najkasnije 26. svibnja 2017.

Najbolje kandidate očekuju stipendije od čak 12 200 eura! Više informacija nalazi se OVDJE.

S kampusima u Dubaiju i Kini, RIT je zaista globalno sveučilište!

Osnovan daleke 1829. godine, RIT danas ima kampuse ne samo u SAD-u, već i Dubaiju, Hrvatskoj, Kosovu i Kini. Uz to, sveučilište ima partnerske odnose s institucijama iz više od 60 zemalja, uključujući i Dominikansku Republiku, Peru i Švedsku. Međunarodna studentska populacija se tako u proteklih 10 godina udvostručila – više od 2.500 studenata iz 103 zemlje odlučilo se za studije na RIT-u. Ako te zanima kako izgleda studirati na kampusima RIT-ja, onda obavezno pogledaj ovaj 360 video!

93% diplomanata pronašlo je posao ili nastavilo sa studijem u svega šest mjeseci nakon diplome

Studenti iz cijelog svijeta, kampusi u Dubrovniku i Zagrebu, profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, semestar u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata…  Sve to čeka one koji se odluče za RIT Croatia. Nastava se održava na engleskom jeziku i uključuje prosječno šest mjeseci praktične nastave. Zanimljiva je činjenica da je, kad se u obzir uzmu svi diplomanti RIT Croatia i odrađeni sati prakse dosad, odrađeno više od 350 godina stručne prakse i to za više od 3500 kompanija! Uz takav pristup i fokus na primijenjeno znanje, ne čudi što studenti RIT-a posao nalaze još za vrijeme studija. Posljednja istraživanja (generacija 2016.) pokazuju da je 93% diplomanata pronašlo posao ili nastavilo sa studijem u svega pola godine nakon stjecanja diplome.

POČINJU PRIJEMNI ISPITI: NAJBOLJE OČEKUJU STIPENDIJE OD ČAK 12 200 EURA!!!

Ispite je moguće polagati u terminu od 29. svibnja do  3. lipnja u 11 gradova u Hrvatskoj i regiji.

Prijavi se odmah i  studiraj američke preddiplomske stručne studije.  Za najbolje kandidate pripremili smo vrlo vrijedne stipendije:

1 stipendija u iznosu od 12 200 EUR za najboljeg kandidata za studij INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE (Dubrovnik)
1 stipendija u iznosu od 12 200 EUR za najboljeg kandidata za studij INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE (Zagreb)
1 stipendija u iznosu od 12 200 EUR za najboljeg kandidata za studij MEĐUNARODNO POSLOVANJE (Zagreb)
1 stipendija u iznosu od 12 200 EUR za najboljeg kandidata za studij MENADŽMENT U TURIZMU HOTELIJERSTVU I USLUŽNIM DJELATNOSTIMA (Dubrovnik)

ŠTO JE VAŽNO ZNATI ZA PRIJAVU NA PRIJEMNI ISPIT?

Prijemnom ispitu mogu pristupiti:

  • ovogodišnji maturanti,
  • kandidati koji su prijašnjih godina završili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
  • kandidati koji su završili trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
  • kandidati koji su srednjoškolsko obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske.


Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite http://www.croatia.rit.edu/

Pročitajte više