Prilika za početak karijere: INA traži mlade talente koji žele raditi u naftnoj industriji

Foto: Shutterstock

UPRAVO su u toku prijave za sedmi po redu pripravnički program Growww u naftnoj kompaniji INA.

Iz INA-e pozivaju zainteresirane diplomante naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja, ali i diplomante ostalih usmjerenja da se prijave za njihov program u sklopu kojeg mladi talenti imaju priliku započeti svoju karijeru u INA Grupi uz vodstvo mentora i program poslovne edukacije.

Istovremeno, u toku su i prijave za međunarodno virtualno natjecanje Freshhh u kojem se studenti za pobjedu bore upravljajući svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije.

Najbolje plasirani timovi iz Hrvatske dobit će priliku za sudjelovanje u live završnici natjecanja 25. svibnja sa studentima iz cijelog svijeta gdje mogu osvojiti bogate novčane nagrade te mogućnost zaposlenja u MOL Grupi. Na natjecanje su pozvani tročlani timovi studenata koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja.

Diplomante koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, INA pozivada se prijave na Growww do 8. travnja putem Inine LinkedIn i web stranice.

Studente koji žele sudjelovati u ovogodišnjem Freshhh natjecanju INA poziva da se prijave do 29. ožujka putem stranice www.freshhh.net. O proteklim Freshhh natjecanjima i uspjesima hrvatskih timova više saznajte na Ininoj web stranici.

Pročitajte više