Primorac na zagrebačkoj špici u cipelama od 200 eura širio ljubav



U CIPELAMA za koje je ničim izazvan rekao da stoje 200 eura, predsjednički kandidat Dragan Primorac u RTL-ovoj emisiji "Predsjednički trg" na zagrebačkoj špici iznimno je neuvjerljivo "širio ljubav".

Primorac je cijelo vrijeme na licu imao nimalo uvjerljiv osmjeh, a publika koja mu je postavljala pitanja nije ga nimalo štedjela.

200 eura za cipele

Na samom početku, Primorac se pohvalio kako cipele bez obzira na snažan tempo kampanje ne mora previše mijenjati, budući da stoje 200 eura, "ali zato dugo traju". Hvaljenje cijenom cipela nekako je prigodno za "špicu", pa Primorac nije bio izvan karaktera.

"O predsjedniku će odlučiti građani koji žive ovdje, a dijaspora je mala nit koja će možda, iako vjerojatno neće, biti presudna", rekao je Primorac u prvom ozbiljnom pitanju, ali je i dodao kako ne dijeli Hrvate na one koji žive u Hrvatskoj ili van nje.

Odbio reći tko ga financira

"Ako je gledati po reklamama, onda smo negdje blizu prvog mjesta. Nadam se da će se kampanja vrtjeti oko četiri milijuna kuna", rekao je Primorac, izbjegavajući pitanje na to tko mu financira kampanju, dodavši kako su mu novac dali prijatelji koji "vjeruju u njega".

Pohvalio se "prijateljstvom" s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom, a dodao kako su Hrvatska i Izrael bliski narodi koje veže vjera.

Za dobrobit Hrvatske bio bi savjetnik Andriji Hebrangu, jer je kandidat koji "širi ljubav", pokušao je Primorac biti duhovit, ali o ljubavi nije prestao pričati ni kad je došlo vrijeme da razgovara s publikom.

Neugodna pitanja

Prvo ga je jedna djevojka pitala namjerava li svoju djecu školovati u Hrvatskoj. "Sve što smo radili u sustavu obrazovanja bilo je da moja djeca ne odu van školovati se. Moji su ozbiljni planovi da mi djeca idu i u školu i na fakultet ovdje" u Hrvatskoj", odgovorio joj je Primorac.

Novo neugodno pitanje došlo je od jedne vrlo glasne gledateljice, umirovljene učiteljice, koja je Primorca optužila da je prosvjetu ostavio u totalnom kaosu, da je iz nje kukavički pobjegao, a pitala ga je i "do kada smatra da će Hrvatska biti dežurni klaun Europe i svijeta".

Primorac sve voli

"U dubini srca i duše znate što je napravljeno", odgovorio joj je guru ljubavi, Primorac, dodavši joj i kako ju "uistinu voli".

Zadnja gledateljica pitala ga je što misli o "zlostavljanju žena, s obzirom da je imao neka iskustva s tim".

Njoj Primorac nije izjavio ljubav, nego je kratko rekao: "Slično pitanje mogu i ja vama postaviti, mislim da pitanja te vrste koja su potpuno neosnovana apsolutno ne zaslužuju odgovor". Generalno Primorac smatra da ne postoji žena koja je zlostavljana, a da se ne može obratiti javnosti.

Pročitajte više