Crna noć na cestama: U pet prometnih nesreća četvero poginulih i devet ozlijeđenih

U PROMETNOJ nesreći koja se oko 5.45 sati dogodila u Jalševečkoj ulici u Ivanić Gradu poginula je 78-godišnja biciklistica.

Iz Policijske uprave zagrebačke doznajemo kako je na biciklisticu naletio automobil kojega je vozio 25-godišnjak. Nesretna žena je od zadobivenih ozljeda preminula na licu mjesta. Više informacija će biti poznato tijekom dana.

U Sisku poginuo vozač, četvero ozlijeđenih na autocesti

Teška prometna nesreća sa poginulom osobom dogodila se jutros oko 5 sati i u Strossmayerovoj ulici u Sisku. 23-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom u dvostrukom zavoju te je udario u rizol i drvo kraj ceste. Automobil se okrenuo na krov. 23-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.

Na autocesti A1 kod izlaska za Jastrebarsko jutros oko 6.47 su se sudarili automobil i autobus, a četiri osobe su ozlijeđene, izvijestila je PU zagrebačka. Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Karlovac. HAK je izvijestio kako se zbog prometne nesreće u smjeru Karlovca vozi otežano i vozače mole za oprez.

Poginuo vozač BMW-a

Policijska uprava ličko-senjska je izvijestila da je jutros oko 4 sata na cesti Gospić - Karlobag u mjestu Trnovačko Novoselo u prometnoj nesreći poginuo 30-godišnji vozač BMW-a. U slijetanju automobila s ceste su lakše ozlijeđeni i njegovi suvozač i još jedan putnik. Očevid je u tijeku.

Kod Gračaca jedan mrtav i troje teško ozlijeđenih

PU zadarska je izvijestila kako je sinoć oko 23.55 sati u prometnoj nesreći na cesti između Gračaca i Udbine poginuo 25-godišnji vozač Mitsubishi Lancera. Vozač je zbog prebrze vožnje izgubio nadzor nad vozilom te je Mitsubishi sletio s ceste i prevrnuo se. U nesreći su teško ozlijeđeni 29-godišnjak, 28-godišnjak i 30-godišnjak iz Mitsubishija. Sa teškim ozljedama su prevezeni u Opću bolnicu Zadar.

Pročitajte više