Pronađena žena iz Kalifornije koja je nestala 2015. godine. Sama je došla na policiju

Ilustracija: EPA

ŽENA iz Kalifornije koja je nestala prije gotovo osam godina ponovno se pojavila i zatražila od policije da je skine s popisa nestalih osoba. Nestanak Lise Hu prijavljen je policiji u Oaklandu u prosincu 2015. godine. Međutim, prošle nedjelje je skinuta s popisa nestalih osoba policije Oaklanda na njezin zahtjev.

Hu je policajcima ispričala kako zapravo nikada nije nestala. Oaklandska policijska uprava nije dala nikakve informacije o tome gdje se gospođa Hu nalazila za vrijeme dok se vodila kao nestala. Priopćili su samo da je pronađena i da je na sigurnom, piše Independent.

Godišnje u SAD-u nestanu stotine tisuća ljudi

"Zahvaljujući našoj zajednici i partnerima, Lisa Hu više nije nestala osoba. Ona je sigurno locirana", stoji u priopćenju na internetu. Ovaj slučaj posljednji je u nizu nestalih osoba koje su se misteriozno ponovno pojavile. U srpnju se nestala tinejdžerica iz Arizone Alicia Navarro ponovno pojavila nakon što se za njom tragalo četiri godine.

Rudy Farias iz Houstona je nestao 2015., prije nego što se pojavio u lipnju ove godine, a mediji su pisali kako se u tom slučaju zapravo radilo o pokušaju prijevare. Nacionalni sustav za nestale i neidentificirane osobe procjenjuje da godišnje u SAD-u nestane oko 600.000 ljudi.

Pročitajte više