Provaljeno u čak 11 soba studentskog doma u Zagrebu? Studenti su bijesni

Foto: Pixsell/Luka Stanzl

Tijekom blagdana došlo je do provale u niz soba u studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu. Danas je pak Uprava studentskog doma zamolila studente da ne ulaze u sobe te da se jave Upravi kad vide obavijest.

Po svemu sudeći, provalnik ili provalnici su iskoristili odsustvo velikog broja studenata tijekom božićnih blagdana. Do provale je, prema tvrdnjama studenata, došlo u paviljonu broj 5.

"Jučer popodne kad sam se vratio u dom zatekao sam razvaljena vrata od sobe. Policija se tek jutros zvala i sad kad su došli, gospodin zaštitar je izjavio da on ne bi ni zvao policiju, ali eto rekla mu je upraviteljica. U 11 soba u 5. paviljonu je provaljeno, tko zna kada, a nakon moje prijave da je provaljeno u moju sobu koja je bila oko 17 sati zaštitari su tek oko ponoći prošetali paviljonom i pogledali ostale sobe", objavio je jedan od studenata na Facebooku.

"Kad treba u 22h tjerati ljude, pojave se u minuti"

"Ali kad treba u 22:00h tjerati ljude onda se pojave u minuti. Također, kamere su se relativno nedavno postavile na sve ulaze paviljona i naravno da baš ta na petom paviljonu ne radi. Pitanje je što je s ostalima. Stolar popravlja vrata od jutros tako da će sva vrata biti popravljena”, dodao je student.

Zagrebačka policija potvrdila je da je provaljeno u više soba te dodaju da su dojavu zaprimili jutros oko devet sati. Kriminalistička istraga je u tijeku, nakon koje će biti poznato više informacija, dodali su.

Pročitajte više