Prva reakcija Milorada Pupovca na pobjedu Milanovića

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"POBJEDA Milanovića je volja većine birača u Republici Hrvatskoj i što se tiče političkih stranaka, tražit će novi tip političke odgovornosti i suradnje, novi tip političke kulture.

Volja naroda se ne komentira nego se poštuje, a moja očekivanja su očekivanja na osnovi te volje i volje koju je dobila većina u parlamentu da se stvori taj tip političke suradnje i dijaloga koji Hrvatskoj godinama nedostaje", komentirao je Milorad Pupovac.

Na pitanje o kohabitaciji Milanovića i Plenkovića, Pupovac kaže kako je svejedno hoće li to biti tvrda ili meka kohabitacija,

"Sasvim je svejedno hoće li to biti tvrda ili meka kohabitacija, laka ili teška. Nakon godina u kojima nije bilo nikakve suradnje ni dijaloga, nakon godina po završetku pregovora s EU-om, Hrvatska se ponovno nalazi u situaciji da treba biti okrenuta sebi", komentirao je kratko Pupovac.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: predsjednički izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više