Vraćali su se s mora: U nesreći u Istri stradala mlada obitelj - otac poginuo, žena i dvoje djece ozlijeđeni

Foto: Facebook

DRŽAVLJANIN Srbije poginuo je jučer u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Istri, a njegova supruga i dvoje maloljetne djece su ozlijeđeni.

Prema pisanju Blica, poginuo je 32-godišnji Kosta Kolarski iz Rumenke, koji se s obitelji vraćao s ljetovanja u Hrvatskoj. Njegova supruga Jovana sjedila je na suvapačevom mjestu, dok su dvije kćerkice bile na stražnjem sjedalu.

Udarac je bilo toliko strahovit da je Kolarski ispao iz automobila. Preminuo je na mjestu nesreće. Supruga i dvije kćeri zadobile su teške tjelesne ozljede. Nakon nesreće ostale su zaglavljene u smrskanom automobilu iz kojeg su ih morali izvlačiti vatrogasci. U nesreći je ozlijeđena još jedna osoba.

"Kosta, Jovana i kćerkice su bili na odmoru u Puli. Otputovali su prije desetak dana, a on je, jadnik, stradao u povratku kući", kažu za Blic poznanici mladog bračnog para iz Rumenke.

"U toj vikendici su Kosta i Jovana proveli i medeni mjesec, kada su se vjenčali prije nekoliko godina. Sada su mlađu kćerkicu, koja ima samo pet meseci, odveli na more. Nisu ni slutili da će im to biti posljednji zajednički odmor", pričaju prijatelji mladog para.

Podsjetimo, nesreća se dogodila jučer ujutro oko 1,30 sati na dionici Istarskog ipsilona, na vijaduktu Rogovići.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila kada je 55-godišnjak iz Zagreba, upravljajući osobnim automobilom "škoda superb", zagrebačkih registracija, u smjeru Kanfanara, iz još neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak i frontalno se dario s vozilom "fiat stilo" srbijanskih nacionalnih oznaka u smjeru tunela Učka, a za čijim se upravljačem nalazio 32-godišnji državljanin Srbije.

Pročitajte više