Pucnjava u Splitu: Ranjen boksač Marko Tomasović, metak okrznuo Gordana Jukića

Foto: YouTube

NA SPLITSKOM Žnjanu ispred zgrade u Velebitskoj ulici na kućnom broju 118 hicima iz pištolja ranjen je danas iza podneva boksački trener i vlasnik zaštitarske tvrtke Marko Tomasović, dok je metak okrznuo njegovog kolegu Gordana Jukića. Policija traži sumnjivca, splitskog redara V. V., kojem je prije dvije godine izgorio terenac.

Sreća u nesreći

Tomasović je dobio metak u natkoljenicu, malo je nedostajalo da mu zrno smrska koljeno. Pitanje je bi li nakon toga mogao uopće hodati. Prebačen je u splitsku bolnicu. Jukić je imao nevjerojatnu sreću jer mu je metak probušio trenirku ispod prepona.

Policija je na mjestu okršaja pronašla tri čahure, no navodno je V. V. ispraznio cijeli okvir gađajući za Jukićem koji se pokušao skloniti iza nekakvog zaklona. 

Pozdravio se, a onda izvukao pištolj i zapucao sa pola metra udaljenosti

V. V. je nestao, policija ga traži, navodno je pred zgradu izašao u društvu još jedne osobe. Tomasović i Jukić znaju se sa njim od ranije, a danas su htjeli popričati oko incidenta koji se prije dvije večeri dogodio u jednom splitskom klubu. V. V. je pred zatvaranje udario jednog gosta pa su ga izbacili. 

Tomasović i Jukić htjeli su mu poručiti da više nije poželjan u klubu. Tražili su ga i dan prije. V. V. je izašao pred zgradu, pozdravio se sa obojicom, a onda, potpuno neočekivano, izvukao pištolj i zapucao sa udaljenosti od pola metra.

Pročitajte više