Pucnjava u središtu Slavonskog Broda: Ranjeni pljačkaš ispitan u bolnici

OKO 13 sati u užem središtu Slavonskog Broda došlo je pljačke. Jedan počinitelj je ranjen u sukobu s policijom, a za još jednim pljačkašem traje potraga zbog čega je blokiran grad.

Ispred banke je došlo do pucnjave između policije i lopova dok su lopovi pokušavali pobjeći s plijenom. Najmanje jedan razbojnik je pobjegao.

Nedugo prije pljačke dojavljeno je o bombi u zgradi Županije u Slavonskom Brodu, pa policija sumnja kako su pljačkaši dojavili o bombi da bi skrenuli pažnju sa sebe.Dvojica pljačkaša su naletjeli na policijsku zasjedu kada su izašli iz banke, a jedan je pogođen u trbuh, dok je drugi nakratko uspio pobjeći. Na njega je naletio drugi policajac koji je u sukobu ozlijeđen, jer ga je odbjegli pljačkaš udario pištoljem u glavu.

Policija ne isključuje mogućnost da su pljačkaši javili za bombu u zgradi Županije kako bi odvratili pozornost s prepada u banci. Drugi pljačkaš je pobjegao na motociklu tamnoplave ili crne boje te je imao i tamnu kacigu. U pucnjavi između policije i pljačkaša navodno je ispaljeno više od 20 metaka.      

Ranjenog pljačkaša su oko 19 sati ispitali policajci u bolnici, a život mu je i dalje u opasnosti zbog prostrjelne rane u predjelu trbuha.     

Pročitajte više