Pula: Uhićen Denis Maras u slučaju pulskog autobusnog kolodvora

ISTARSKA policija uhitila je kasno sinoć Denisa Marasa, pomoćnika pročelnice pulskog Upravnog odjela za izgradnju i komunalni sustav, a nakon što je jučer s njim obavila obavijesni razgovor o okolnostima potpisivanja štetnog ugovora za Grad Pulu između Grada i prijevozničke tvrtke "Brioni" o najmu poslovnog prostora na Autobusnom kolodvoru, potvrdio je danas novinarima županijski državni odvjetnik Vlatko Nuić.

Maras se tijekom saslušanja u policiji branio šutnjom i danas će biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Puli, dodao je Nuić.

Po riječima županijskog državnog odvjetnika Vlatka Nuića sinoć je na obavijesnom razgovoru u policiji bio i direktor prijevozničke tvrtke "Brioni" Ante Kvasina.

Nuić je istaknuo da županijsko državno odvjetništvo nastavlja pojačanim radom na slučaju tog, kako je rekao, štetnog ugovora za Grad Pulu.

Protiv pulskog gradonačelnika Luciana Delbianca i njegovih četvero suradnika podnesena je kaznena prijava zbog sumnje da su potpisali štetan ugovor za Grad Pulu s prijevozničkom tvrtkom "Brioni" o najmu poslovnih prostora na Autobusnom kolodvoru,



Pročitajte više