Puljanin nekoliko puta prostrijeljen na benzinskoj crpki OMV-a

34-GODIŠNJI Puljanin ranjen je u pucnjavi koja se dogodila jutros rano na benzinskoj crpki OMV-a u Mutilskoj ulici u Puli, ranjeni D.P. prostrijeljen je s nekoliko hitaca, no nije u životnoj opasnosti.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU istarske Nataše Rogić, policija je oko 6 sati ujutro zaprimila dojavu o tome da je na Hitnu pomoć primljen ranjeni 34-godišnjak, za kojega su liječnici posumnjali da je najvjerojatnije bio žrtvom pucnjave.

Pucnjava se dogodila nešto prije 6 sati, a radi izvršenja očevida na mjestu događaja pojavili su se policijski službenici pulske policijske postaje, te istražni sudac Eugen Pustijanec.

"Osoba koja se dovodi u vezu s pucnjavom je 43- godišnji Ž.K. iz Pule, a budući da se udaljio s mjesta događaja nakon pucnjave, policijski su ga službenici naknadno pronašli i sproveden je na kriminalističku obradu u policijsku postaju u Puli. Njegovi motivi još uvijek su nepoznati.", kazala je u razgovoru za Index Rogić.

Ranjeni je D.P. zadovio priostrijelnu ranu trbuha i desne potkoljenice, te je premješten pulsku Opću bolnicu gdje mu je pružena pomoć te nije u životnoj opasnosti.

Policija je osumnjičenog Ž.K. uhitila oko 8.35 sati u naselju Vidikovac, a nakon kriminalističke obrade i saslušanja, bit će sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

B.S.

Pročitajte više