Putinov propagandist: Vi jeftine, jadne zvijeri. Moj sin ne radi kao model u Londonu

Foto: Twitter/Puni kontakt

VLADIMIR Solovjov, jedan od najistaknutijih Putinovih propagandista, u svojoj emisiji Puni kontakt burno je reagirao na optužbe koje su iznesene na račun njegovog najstarijeg sina Danila. Jason Jay Smart, dopisnik Kyiv Posta, u nedjelju je na Twitteru objavio kako Danil radi kao muški model u Londonu, umjesto da se dobrovoljno prijavi i pridruži ruskoj invaziji na Ukrajinu. Smart je objavi priložio i nekoliko fotografija sina Putinovog propagandista. 

"Licemjerstvo! Danil Solovjov, 21-godišnji sin ruskog propagandista Vladimira, radi kao model u Londonu (to mora biti od maminih gena). Unatoč tome što je Vladimir pozivao na rat protiv Ukrajine, propustio je spomenuti ovog (sina) ili svog starijeg sina koji je izbjegavao vojsku, a koji je također studirao u Ujedinjenom Kraljevstvu", napisao je Smart na Twitteru.

"Postoji slika nekoga tko nije moj sin"

Međutim, odgovor Putinovog propagandista se nije trebao dugo čekati. "Mislim si: 'Vau, kako je to cool, ispostavilo se da moj sin radi kao model u agenciji za modele u Londonu.' Zovem ga i kažem: 'Sine, kako je to cool, kako ti je u londonskoj agenciji za modele?' On odgovara: 'Tata, je li sve u redu?'" započeo je Solovjov. 

"Moj sin je studirao u Londonu, ali već nekoliko godina studira u dobroj obrazovnoj ustanovi u Rusiji. Nikada nije sklopio nikakve ugovore s bilo kojom agencijom za modele u Londonu. Čak sam mislio da moj sin ima karijeru za koju nisam znao. Postoji slika nekoga tko nije moj sin", objasnio je Solovjov. 

"On je ‘gay‘, a ne Jay"

Optužio je Smarta da laže i da je zapravo ukrajinski propagandist koji radi u Kijevu. "On je ‘gay‘, a ne Jay. I nije baš pametan, nego je*eno glup... Ovo je laž Centra za info-psihološke operacije (CIPS) pokrenuta od kijevskog propagandista Jasona Jaya Smarta koji radi u Kijevu", kazao je Solovjov. 

"Ali imam još jedno pitanje za naše (novinare) iz MK-a, Lente, NSN-a. Vi jeftine, jadne zvijeri, služite li vi interesima ukronacista? Niste me mogli nazvati na telefon? Vaši šefovi znaju moj osobni broj telefona. U stalnoj su komunikaciji sa mnom", poručio je Putinov propagandist. 

Potom je dodao kako njegov sin "živi težak život prosječne mlade osobe" i "ne pokušava ništa eskivirati". Također, naglasio je kako je Danil odrasla osoba koja živi život na svoj način, ustvrdivši da je nebitno "sviđa li se to njegovom ocu ili ne".

Pročitajte više