Putinova propagandistica: Ne borimo se s Ukrajinom, pobijedili smo je u tri dana

Screenshot: Twitter

Društvenim mrežama danas se proširila zanimljiva snimka Margarite Simonjan, Putinove propagandistice i glavne urednice režimskog Russia Todaya, na kojoj je održala, blago rečeno, zanimljiv monolog.

"Mi se ne borimo protiv Ukrajine. Pobijedili smo Ukrajinu u prva 3-4 dana", govori Simonjan, koja se u nastavku monologa požalila kako je već navikla da njenu kuću pokraj Moskve "učestalo posjećuju dronovi".

"Pali su u susjednoj ulici, i to ne jednom, dva ili tri puta. No, sada je jedan dron pao pokraj moje obiteljske kuće u Adleru, u kojoj je odrasla moja majka i u kojoj sam provela sve svoje ljetne praznike", požalila se Putinova propagandistica.

"Ukrajinski borbeni dron u Adleru. Možete li to zamisliti?" zapitala se Simonjan, naizgled nesvjesna činjenice da je nedugo prije toga rekla da je Rusija pobijedila Ukrajinu u prvih nekoliko dana rata koji je počeo krajem veljače prošle godine.

Spominje "sve neizbježniji nuklearni ultimatum".

"Njihove mete, geografski gledano, postaju sve dalje. Ulozi su sve veći. I zbog toga nuklearni ultimatum s naše strane postaje sve neizbježniji", zaključila je.

Pročitajte više

 

Pročitajte više