Račan: Na nezadovoljstvo političkih protivnika, zdrav sam!

PREDSJEDNIK SDP-a Ivica Račan izjavio je danas da je, kako je rekao, sukladno dužnosti premijera da bude dobroga zdravlja, obavio zdravstvene preglede i da je, "na nezadovoljstvo svojih političkih protivnika, zdrav".

Račan je to rekao na današnjem SDP-ovu predstavljanju izbornog programa i lista kandidata za predstojeće parlamentarne izbore.

Osim ocjene da je s njegovim zdravljem sve u redu, dodao je da je proteklih dana obilazio bolnice, te da dijeli mišljenje građana kako u Hrvatskoj treba podići standard zdravstvenih usluga.

Zbog toga SDP ne misli odustati od vrlo ambicioznog programa financiranja zdravstvene infrastrukture u vrijednosti od sedam milijardi kuna, bez obzira na to što HDZ želi odustati od tih investicija, rekao je Račan.

Jučer je glasnogovornica Vlade Sanja Kos potvrdila da je premijer Račan bio u bolnici na pregledima zbog tegoba uzrokovanih prenapetim radom prošlog tjedna te je izvijestila da će već danas biti na poslu.

Račan je bio na pretragama u Specijalnoj bolnici za bolesti srca "Magdalena" u Krapinskim Toplicama. U vladinu Uredu za odnose s javnošću rekli su danas prijepodne da je bio na redovitoj pretrazi srca i da su nalazi tih pretraga izvanredni.

Pročitajte više