Radnik Gradske uprave u Sl. Brodu tvrdi da ništa ne radi: "Samo odem na pauzu"

Foto: Provjereno

EMISIJA "Provjereno" večeras donosi ispovijest zaposlenika Gradske uprave Slavonskog Broda koji tvrdi da na poslu ne radi apsolutno ništa te kako mu je jedini zadatak unutar osmosatnog radnog vremena – otići na pauzu. 

Javljaju da, iako to zvuči nevjerojatno, dodatno iznenađuje tvrdnja da zaposlenik želi raditi, ali mu nadređeni ne daju.

Odbio sudjelovati u nezakonitoj radnji i postao nepoželjan

Zaposlenik je za "Provjereno" ispričao kako su njegovi problemi počeli nakon što je prije godinu dana odbio sudjelovati u jednoj nezakonitoj radnji.

Nedugo nakon toga, zaposlenik je postao nepoželjan, a s vremenom su ga u Gradskoj upravi proglasili tehnološkim viškom, tvrdi.

Prema priči Provjerenog, čini se da se ne radi o izoliranom slučaju te kako je isto doživjelo još četvero ljudi koji su odlučili stati pred kamere i za njih progovoriti o svom iskustvu.

Zaposlenik tvrdi kako je na vlastitoj koži iskusio što znači postati nepoželjan nakon što je stao na put nečijim interesima. 

"Izdali su građevinsku dozvolu, a nisu htjeli izdati uporabnu dozvolu i onda su išli poništavati građevinsku. I otad počinju moji problemi", tvrdi zaposlenik Ureda za graditeljstvo.

U radnom danu samo mora otići na pauzu?

"Premješten sam iz kancelarije, smanjena mi je ocjena. A sad dvije zadnje godine, ocjenu dovoljan – to je najgora ocjena u zgradi", tvrdi zaposlenik za Provjereno.

Zaposlenik je otkrio i kako navodno izgleda njegov radni dan.

"Moram biti negdje osam sati, a nemam posla. Ne izlazim više na terene. Sjedim osam sati, jedino što odem na pauzu", ispričao je.


 

Pročitajte više