Reakcije posjetitelja Indexa na "slučaj Severina" (4)

ZAHVALJUJEMO stotinama posjetitelja Indexa koji su nam na e-mail poslali svoje komentare u vezi "slučaja Severina". Donosimo vam nekoliko komentara, uz napomenu da smo neke zbog duljine morali skratiti. Vaše komentare i dalje možete slati na .

Sav ovaj debilan slučaj nekakvog 11. minutnog sexa postaje još debilniji kada se sjetim da je prije godinu, dvije, manekenki Tamari Roglic, u novinama objavljena fotografija oralnog sexa (iako se nikada nije utvrdilo je li to uistinu ona)!
 
Tada nisu reagirali ministri ni odvjetnici, gotovo nitko nije ni približno stao na njenu stranu niti joj javno dao podršku (čast iznimkama)! Naravno, u našoj maloj, zaostaloj Hrvatskoj, ona je manekenka, a sve su one, zna se što, pa neka joj, ko joj je kriv i koga briga...
 
Navoditi primjere onih jadnica s Kozjaka nema ni smisla! Ko da ih se tko sjeća i ko da im je itko i pokušao pomoći!
 
A onda, dogodi se "nešto slično" velikoj "zvijezdi", Hrvatici, gotovo bismo mogli reci, Gospi i odjednom frka!
 
 
Stvarno smo jadni, nema sto!

Lana

*******************************************************

*******************************************************

 

*******************************************************

Samo bih vam želio javiti, možda ako ne znate, da se snimka već uveliko distribuira po Sarajevu, a i cijeloj BiH. Jednostavno do kraja današnjeg dana ili sutrašnjeg ne vjerujem da će biti osobe koja ju nije vidjela. Eto jedna mala informacija iz BiH, od urednika portala www.sarajevo-x.com.


Želio bih da znate da portal sarajevo-x.com u potpunosti podržava index.hr i da je zaista sramotno da vas optužuju za objavljivanje snimke.

 

Mario Šimić, urednik portala www.sarajevo-x.com

*******************************************************

 

S obzirom da je filmski uradak već bio na mreži, Index.hr nije mogao nikako spriječiti njegovo raspačavanje. No zasigurno ga je ubrzao...Ali za koliko? Dan, dva? Uvjeren sam da to nije objavio Index.hr prvi, objavile bi neke od dnevnih novina ili drugih web portala, uostalom kao što su i napravili sa malim zakašnjenjem... Svakom tko je imalo upoznat sa prilikama na mreži, jasno bi mu bilo da jednom kad se lavina pokrene nemoguće ju je zaustaviti i da ne postoji ta sila na svijetu koja razmjenu može zaustaviti


Tvrtko

Pročitajte više