Renata Sopek uništila auto i zaradila prekršajnu prijavu

VRAĆAJUĆI se iz Splita, u kojem je posjetila dečka Sergeja Bijelića, Renata Sopek doživjela je prometnu nesreću u kojoj je njezin Audi TT potpuno uništen, ali RTL-ovoj voditeljici, nasreću, nije ništa, osim nekoliko modrica na nogama.

U neposrednoj blizini Masleničkog mosta, kraj vijadukta Božić Renata Sopek je jučer ujutro doživjela prometnu nesreću iz koje se, nasreću, izvukla tek s nekoliko modrica po nogama, a morat će nositi i Šancov ovratnik. Njezin automobil, sportski Audi TT, dobrim je dijelom uništen, no RTL-ovu voditeljicu to previše ne brine, jer je sretna što se izvukla bez većih posljedica.

Do nesreće je došlo nakon što je Renata izgubila nadzor nad vozilom te se po jakoj kiši zabila u zaštitnu ogradu autoceste. Voditeljica tvrdi da nije prelazila ograničenje brzine, već je zbog niskoprofilnih guma na automobilu, te vodenog klina koji se zbog obilne kiše stvorio ispred nje, sletjela sa ceste. Ipak, u PU zadarskoj imaju drugačiju priču - zbog neprilagođene brzine zaradila je prekršajnu prijavu, a materijalna se šteta procjenjuje na 50 tisuća kuna.

Inače, prošli je vikend provela u Makarskoj na modno-glazbenoj manifestaciji "Pozdrav ljetu", gdje nam je najavila kako će se uskoro zaputiti na godišnji odmor s dečkom Sergejom Bijelićem.

D.K.
Foto: V.H.

Pročitajte više