Roditelji spavali dok su bebu u kolijevci jeli štakori

Foto: Screenshot
 
BEBA stara samo 15 dana pronađena je prekrivena ugrizima štakora s otvorenom ranom na glavi u svojoj kolijevci u domu u Arkansasu.
 
Policija je izjavila da su bebine ruke, prsti, lice i dlanovi bili potpuno prekriveni s oko 100 štakorskih ugriza. Njezina kolijevka bila je puna krvavih štakorskih otisaka.
 
Znali su da imaju problem sa štakorima, ali ništa nisu poduzeli
 
Bebin otac, 18-godišnji Charles Elliot, navodno je svojoj majci rekao da ju se bojao odvesti u bolnicu da mu ne bi oduzeli dijete. Otac i majka, 19-godišnja Erica Shryock, uhićeni su nakon što su doktori pozvali policiju. Optuženi su za ugrožavanje života maloljetnika.
 
Priznali su da su znali da imaju problem sa štakorima, ali nisu ništa u vezi s time poduzeli. Njihovo troje djece stavljeno je pod policijsku zaštitu.
 
Nije jasno kako se nisu ranije probudili
 
Shryock je navodno stavila bebu u kolijevku u nedjelju predvečer, a dva sata kasnije probudilo ju je bebino vrištanje. Roditelji su vidjeli da je prekrivena krvlju, ali su čekali da dođe Elliotova majka i tek tada ju odveli u bolnicu.
 
Njihova cimerica je izjavila da ne razumije kako se nisu ranije probudili, jer se kolijevka nalazila pokraj njihovog kreveta.

Pročitajte više