Roland Berger u njemačkom Publicisu

GLOBALNA mreža Publicis Worldwide objavila je pojačanje menadžment tima svoje njemačke mreže dolaskom profesora Rolanda Bergera na mjesto Non-Executive Chairman te Manfreda Schüllera na mjesto CEO.

Roland Berger donijet će u Publicis Worldwide svoje izuzetno vrijedno poslovno iskustvo, poznavanje njemačke ekonomije te stratešku viziju s ciljem razvitka Publicis mreže u Njemačkoj.

Manfred Schüller će na mjestu CEO voditi poslove Publicisa u Njemačkoj, fokusirajući se na ključne prioritete koji obuhvaćaju učvršćivanje i širenje nacionalne mreže. Za ostvarenje ovoga cilja potrebno je povećati atraktivnost kreativnog rada i holističke ponude prema svim postojećim i budućim klijentima.

Publicis Worldwide ima snažnu poziciju u Njemačkoj s mrežom agencija u svim većim gradovima: Publicis Frankfurt, Publicis Erlangen i München, Publicis Hamburg, Publicis Berlin, Publicis Sasserath i BMZ Dusseldorf. Na listi klijenata nalaze se: BASF, Citibank, Coca Cola, Deutsche Post, Deutsche Telecom, HP, L`Oréal, Man, Nestlé, Renault, Sanofi Synthélabo, Siemens, Sony, T-Mobile i TUI.

Pročitajte više