Rukometni reprezentativac Ivan Čupić postao član HDZ-a

TAKTIKA HDZ-a da potporu vrbuje iz redova poznatih sportaša, posebnice rukometaša, nastavlja se i na lokalnim izborima. Sanaderovu stranku uoči prošlih parlamentarnih izbora između ostalih su reklamirali Ivano Balić i Petar Metličić, a u HDZ se sada učlanio i Ivan Čupić.

Izvrsno krilo hrvatske reprezentacije nakon nove ozljede zbog koje će s terena izbivati najmanje šest mjeseci u rekonvalescentskom se razdoblju odlučio okrenuti politici, te je pristupio HDZ-u za koji vjeruje da će poboljšati situaciju u njegovom rodnom Metkoviću. "Potpisivanjem pristupnice za članstvo u HDZ-u znam da sam izabrao najbolje za najdraži grad, izabrao sam pravi tim", rekao je Čupić. Čupić se u stranku učlanio u nazočnosti predsjednika Sabora Luke Bebića, koji je danas posjetio Metković, i saborskog zastupnika Frane Matušića.

Kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu grada Metkovića Žana Marević istaknula je kako je Ivanova podrška njoj i njenom timu još jedan od dokaza kako je vrijeme za nova metkovska krila, ne samo u rukometu i sportu uopće, već i u svim aspektima življenja. Oživljavanjem posrnulog gospodarstva, zdravim i urbanim planiranjem i stvaranjem preduvjeta za nova radna mjesta, nove generacije mladih ljudi poput Ivana ponosno će isticati kako su uspješni metkovski sportaši, studenti, poljoprivrednici, građani-rekao je predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić.

J.C.
Foto: Igor Sambolec / CROPIX

Pročitajte više