Ruska Instagram zvijezda pronađena mrtva u koferu

Foto: Instagram

POZNATA ruska Instagram influencerica pronađena je mrtva u kovčegu u svom iznajmljenom stanu u Moskvi, javlja BBC.

24-godišnja Ekaterina Karaglanova pronađena je ovog petka nakon što su se njeni roditelji zabrinuli jer se nije javljala nekoliko dana.

Karaglanova, koju na Instagramu prati više od 85.000 korisnika, nedavno je i diplomirala medicinu.

Iz policije kažu kako istražuju ljubomoru kao mogući motiv. Karaglanova je nedavno započela novu vezu i planirala je putovanje u Nizozemsku za svoj rođendan 30. srpnja.

Roditelji su se zabrinuli jer se nije javljala nekoliko dana

Njeni roditelji zabrinuli su se nakon što im se nekoliko dana uoči putovanja nije javljala. Kontaktirali su njenog najmodavca te zatražili pristup stanu, gdje su pronašli kofer u hodniku u kojem se nalazilo njeno mrtvo tijelo. Otac je odmah pozvao policiju, no Karaglanova je već bila mrtva jer joj je vrat bio prerezan.

U stanu nisu pronađeni znakovi borbe ni oružje

Iz policije su izjavili kako u stanu nisu pronađeni znakovi borbe kao ni oružje kojim je počinjen zločin. Dodali su kako su snimke s nadzorne kamere pokazale kako je njen bivši dečko posjetio stan negdje u vrijeme njenog nestanka.

Inače, Karaglanova je redovito objavljivala fotografije na Instagramu. U ožujku ove godine pisala je o planovima da će preurediti stan, putovanjima u inozemstvo i "još nekim važnim aktivnostima", o kojima nije željela govoriti unaprijed.

Posljednja objava bila je s grčkog otoka Krfa

Objavljivala je i fotke s različitih mjesta u Europi u koja je putovala. U posljednjoj objavi, koja je snimljena na grčkom otoku Krfu, napisala je da voli često putovati, ali da nikad ni u jednoj zemlji ne provede više od tri do pet dana.

Osim Instagram profila, Karaglanova je vodila i popularni blog za putovanja koji su pratile tisuće ljudi.

Završila je medicinu u Moskvi te je započela specijalizaciju dermatologije.

Pročitajte više