Ruski novinski urednik uhvaćen kako šmrče kokain s prostitutkama

SNIMKA Mihaila Fishmana, urednika ruskoga izdanja Newsweeka, uznemirila je ruske medije jer je na njoj Fishman prikazan u društvu prostitutki kako šmrče kokain. Ipak, Huffingtonpost navodi da treba uzeti u obzir da se možda radi o smišljenoj kampanji protiv ruske liberalne opozicije. U posljednjih nekoliko mjeseci u Rusiji je isplivalo nekoliko sumnjivih snimki na kojima se poznate osobe iz redova ruske opozicije druže s prostitutkama uz obilje kokaina.

Na jednoj od snimaka je i Mihail Fishman, nagrađivani ruski novinar koji je trenutno na poziciji urednika ruskoga izdanja Newsweeka.

Michael Idov, kroničar u The Daily Beastu, dodatno je prepričao i snimku na kojoj se vidi Fishman kako samo u donjem rublju šmrče kokain sa stola u društvu prostitutke. Aktivist i član ruske opozicije Ilija Yashin je dodao kako je na snimci s Fishmanom ruski model umjetničkoga imena Moomoo. Yashin je potvrdio da je i on bio pozvan u taj stan, ali je odatle uskoro otišao jer je trebao sudjelovati u seksu u troje. Jedna od djevojaka je izvadila i seksualna pomagala te Yashinu predložila da se opusti uz kokain, što je ovaj odbio te napustio stan.

Pročitajte više