Ruža Tomašić ošamarila HSS-ovca nakon što joj je uputio degutantnu seksualnu ponudu

SABORSKA zastupnica HSP-a Ruža Tomašić ošamarila je zastupnika HSS-a Željka Ledinskog prošle jeseni zbog toga što joj je uputio vulgarnu seksualnu ponudu, piše Slobodna Dalmacija.

Ruža Tomašić je u rubrici "Ispovjedaonica" na upit novinara odgovorila da se incident dogodio, ali nije htjela otkriti o kojem se zastupniku radi.

"Slobodna" se tada bacila na istraživanje i uskoro došla do imena HSS-ova zastupnika Željka Ledinskog, što je Tomašić kasnje i potvrdila.

Što se točno dogodilo? Ruža Tomašić izašla je tijekom saborske sjednice na hodnik, a za njom je izašao i Ledinski koji joj je uputio "nisku i degutantnu seksualnu ponudu", nakon čega ga je HSP-ovka snažno ošamarila.

Nakon toga Ledinski se primirio, ali je poslije nekog vremena opet počeo provocirati zastupnicu. Tomašić je o incidentu izvijestila tek nekoliko prijatelja i stranačkih kolega, pokušavajući zastaškati cijeli slučaj jer, kako kaže, ona probleme rješava sama, a ne preko medija.

Željko Ledinski opovrgnuo je vijest da ga je Tomašić pljusnula rekavši da je s njom u odličnim odnosima i da je moguće da je ošamarila nekoga drugoga, a ne njega.

Željko Ledinski, satnik HV-a, kako sam ističe, sretno je oženjen otac troje djece. Do sada je obnašao funkcije bjelovarsko-bilogorskog župana te direktora Hrvatskih šuma, a sada je savjetnik direktora Hrvatskih šuma te zastupnik HSS-a.

V.Š.

Pročitajte više