S Lufthansom do Münchena za 99 eura

LUFTHANSA u okviru svog ljetnog reda letenja uvodi dodatni let Zagreb-München, pa će od 02. svibnja na toj relaciji letjeti svakodnevno u 19:10 sati, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare Klaus Fussi, Lufthansin direktor za Hrvatsku, Sloveniju i BiH.

Ovaj dodatni večernji let omogućit će putnicima iz Zagreba priključne letove prema 25 europskih destinacija te optimalni priključak na večernje letove prema Dalekom Istoku.

Nakon uvođenja novog leta Lufthansa će u suradnji s Croatia Airlinesom iz Zagreba tjedno nuditi ukupno 81 let iz hrvatskih zračnih luka, i to 26 letova na relaciji Zagreb-München, 28 letova na relaciji Zagreb-Frankfurt, 7 letova iz Splita u Frankfurt, 7 letova na relaciji Split-München i 6 letova na relaciji Dubrovnik-Frankfurt.

Od 18. travnja do 31. lipnja zrakoplovne karte za let Zagreb-München prodavati će se po promotivnoj cijeni od samo 99 eura. Cijene se odnose za karte kupljene 7 dana prije polaska, vrijede najviše 14 dana, a putovanje mora uključivati najmanje jednu nedjelju. U cijenu nisu uračunate takse.

U zračnim lukama Frankfurt i München putnici iz Hrvatske mogu birati između 12.700 tjednih letova prema 177 destinatinacija u 73 zemlje diljem svijeta.

Iz Münchena Lufthansa nudi promotivne cijene za daljnje letove prema destinacijama u Njemačkoj po cijeni od 119 eura, te prema europskim destinacijama i Dalekom Istoku po cijeni od 149 eura.

12.700 letova tjedno prema 177 destinacija u 73 zemlje

U ljetnom redu letenja 2005. Lufthansa svojim putnicima nudi letove prema 177 destinacija u 73 zemlje.

Direktnim dnevnim letovima u Kanton, grad u južnoj Kini, Lufthansa jača svoju ulogu vodeće europske zrakoplovne kompanije na rastućem tržištu Azije. Prema ljetnom redu letenja u Kanton Lufthansa lesti jednom dnevno direktno iz Frankfurta, a ne kao do sada iz Münchena preko Shanghaia, čime je vrijeme putovanja kraće za pet sati. Taj let nastavlja se iz Kantona u Manilu (do sada Frankfurt-Bangkok-Manila).

Uvođenjem ljetnog reda letenja Lufthansa iz Frankfurta u Jakartu leti preko Bangkoka umjesto preko Singapura. Kako se u Bangkok leti iz Frankfurta i Münchena, putnicima je na raspolaganju još veći broj priključnih letova.

U glavnoj ljetnoj sezoni Lufthansa povećava ponudu najvažnijih atlantskih destinacija. Od 02. sviblja će putnici iz Münchena moći svakodnevno letjeti u Washington. Povećan je i ukupan broj letova prema popularnim destinacijama Boston, Charlotte, Los Angeles i San Francisco. Prema ovim gradovima uvedeni su i svakodnevni letovi iz Münchena. Ljetni red letenja predviđa dva leta dnevno u Boston, Washington i Los Angeles. Putnici za New York mogu birati čak između tri leta na dan. U Caracas i Mexico City Lufthansa leti sedam puta tjedno.

Ljetni red letenja uvodi tri tjedna leta iz Frankfurta u Port Harcourt u Nigeriji. Nakon stanke u zračnoj luci Port Harcourt let se nastavlja prema Abuji, glavnom gradu Nigerije. Od 07. travnja Lufthansa  svakodnevno leti preko Lagosa u Nigeriji do Accre u Gani.

Ljetni red letenja vrijedi od 27. ožujka do 29. listopada 2005.

Pročitajte više